NL | EN

Racoon komt weer naar MAINSTAGE en de kaartverkoop start al snel!

2 oktober 2024
  • Delen:

Racoon gaat in het voorjaar van 2025 opnieuw op tour en zal ook bij MAINSTAGE Brabanthallen optreden. Op zaterdag 17 mei 2025 speelt de band niet alleen zijn grootste hits. Ook de nummers van het gloednieuwe album ‘It Is What It Is’ dat aanstaande vrijdag uitkomt, komen voorbij. Kun jij niet wachten om dit concert te bezoeken? Zorg dat je klaar zit, want op de kaartverkoop start aanstaande vrijdag 4 oktober om 10:00u.

Ga naar de website

Racoon_1000x667

Nieuw album, nieuwe tour

Racoon trekt dit najaar door Nederland met een uitverkochte clubtour en staat aan de vooravond van de release van het nieuwe album ‘It Is What It Is’.

“We zijn heel blij met het nieuwe album ‘It Is What It Is’ en kijken er dan ook naar uit daarmee komend voorjaar op tour te gaan langs een aantal mooie grote zalen. Natuurlijk komen ook onze bekende liedjes voorbij. We hebben er veel zin in!” aldus zanger Bart van der Weide.

Over Racoon

Racoon is bekend van grote hits als ‘Nickel For Goodbye’, ‘Het Is Al Laat Toch’, ‘Oceaan’, ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘De Echte Vent’. Ze hebben op dit moment de nieuwe single ‘The Ones We Seek’ uit. De Zeeuwse band won de Popprijs en is intussen goed voor drie Edisons. Daarnaast is de band een gevestigde waarde op alle grote festivals en speelde deze eerder in vele uitverkochte zalen.

De kaartverkoop voor het concert van Racoon bij MAINSTAGE Brabanthallen start aanstaande vrijdag 4 oktober om 10:00u. Tickets zijn te koop via de website van Racoon.